Please activate some Widgets Or disable it from theme option

Welk type haard je ook kiest, je zult genieten.

Wil je graag een prachtige haard in huis voor extra warmte, ambiance en voor de prachtige uitstraling? Je kunt jouw interieur, bedrijf of buitenruimte een flinke upgrade geven met een mooie haard, zeker als deze goed bij de stijl van de omgeving past. Hoe kies je welk type haard je in huis wilt halen? Heb je voorkeur voor een gashaard of een elektrische haard? Of wil je graag de uitstraling van een haard, maar liever geen echt vuur in huis? Dat kan, want wij kunnen bijna elke haard op maat en naar wens laten ontwerpen.

Naast de uitstraling zal je ook aandacht moeten schenken aan het gebruik. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de haard nooit gebruikt, puur omdat je het bijvoorbeeld gedoe vindt om hem aan te steken. Voor een gezellige haard heb je allang geen rookkanaal meer nodig en met een gashaard of elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk de voorbeelden van de haardtypen alvast hieronder.

Uiteraard laten we je dat graag nog eens live zien in onze showroom in Hoofddorp! In onze showroom hebben we een flink aantal houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden brandend te bewonderen zodat je een goed beeld krijgt.

Elektrische haard

Heb je een woning waar geen rookkanaal geplaatst kan worden of wil je liever geen echt vuur in huis? Dan biedt een elektrische haard of kachel de uitkomst.

Met een elektrische haard is sfeervolle stralingswarmte binnen ieders bereik, want je hebt slechts een stopcontact nodig. De technieken voor elektrische haarden worden steeds verbeterd, waardoor je ontzettend realistische vlammen hebt bij dit type haard. Je kunt dit combineren met waterdamp en bijzondere ledverlichting, waardoor het net lijkt alsof je echte vlammen in je haard hebt. Dit is niet alleen net zo sfeervol als een echte haard, maar ook een stuk veiliger als je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen hebt. Je kunt deze haard met gemak in allerlei ruimtes plaatsen waar je echt vuur wellicht liever zou willen vermijden. Denk aan de slaapkamer, de badkamer of uiteraard gewoon in de woonkamer. Doordat je eindeloos kan variëren met de vorm en kleur van de lijsten is de keuze binnen dit type haarden enorm.

Gashaard

Wil je het liefste écht vuur in je haard, maar voel je er weinig voor om deze steeds actief op te stoken? Een gashaard is een keuze voor gemak en sfeer, want je kunt deze zo lang laten branden als je wilt zonder van je stoel te hoeven komen. Met de decoratieve houtblokken en de technische innovaties van tegenwoordig is het vlammenspel van een gashaard niet meer van een hout gestookte haard te onderscheiden. Afstandsbedieningen waarmee dat vanuit de luie stoel kan, zijn tegenwoordig vaker regel dan uitzondering. Je zet deze met een druk op de knop aan en ook weer uit. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. De gashaarden van tegenwoordig worden ook steeds duurzamer in gebruik. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw maandelijkse rekeningen. Let er wel op dat de gashaard eens per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft, waarbij de installatie stofvrij gemaakt moet worden. Dit is nodig om te zorgen dat je de haard veilig en optimaal kunt blijven gebruiken.

Houthaard/kachel

Ben je op zoek naar een goede warmtebron voor in een ruimte en houd je van de knusse sfeer van een knisperend haardvuur? In dat geval kun je wellicht het beste voor een houtkachel kiezen.

De hedendaagse houtkachels en haarden zorgen voor duurzame warmte en kunnen in een mum van tijd een ruimte volledig verwarmen. Hout is een hernieuwbare grondstof en bij juist gebruik heb je hier niet veel van nodig om urenlang te genieten van de warmte en sfeer. Hout haarden en kachels passen dan ook prima bij een milieubewuste leefstijl. Wanneer ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect en kunnen ze een flinke besparing opleveren op het energieverbruik. Extra milieuvriendelijk zijn de kachels met secundaire verbranding die de vrijkomende rookgassen na-verbranden zodat de uitstoot minimaal is.

Houtkachels kun je tegenwoordig in zeer moderne uitvoeringen vinden en hebben door technische aanpassingen een duurzaam karakter. Je hebt allerlei soorten houtkachels in de meest chique ontwerpen, dus deze zijn zeker het bekijken waard. Kom de moderne houtkachel bij ons bekijken in de showroom en we geven je graag nog meer informatie

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5634807 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Wij zijn vaste partner van:

DIRECT EEN BERICHT STUREN