aannemersbedrijf

J&B WOUTERS ADVISEERT EN REALISEERT

Zorgeloos bouwen, als aannemer is dat natuurlijk wat we het liefst doen: Het realiseren van mooie bouwprojecten. Bouwen zit al meer dan 60 jaar in ons bloed. Al generaties lang is Wouters een begrip in aannemersland. Je kunt bij J&B Wouters terecht om jouw droomhuis te laten realiseren. Niet alleen voor een ontwerp, advies en realisatie van jouw droomwoning. Maar ook voor een prachtige haard; de finishing touch in ieder huis.

Al sinds 1955 bouwen wij als familiebedrijf aan mooie projecten in de regio Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer. Wij zitten graag zo vroeg mogelijk bij je aan tafel, om bouwkundig mee te denken en slimme bouwoplossingen te bedenken. Op deze manier kunnen we jouw verbouwing of renovatie realiseren. Vanaf de calculatie, het aanvragen van de bouwvergunning, de realisatie tot en met de oplevering. Met de tijd veranderen bouwmethoden. En daarmee groeit de schat aan ervaring van J&B Wouters. Eén ding verandert nooit: Onze bedrijfsfilosofie, die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, een stevig fundament. Wij luisteren naar onze klanten en komen samen tot het gewenste eindresultaat.

J&B Wouters adviseert particulieren en ontwikkelaars bij de totstandkoming van realistische bouwplannen. Zakelijk of particulier. Nieuwbouw, renovatie, verbouw of vastgoedonderhoud. Projecten groot of klein. Op J&B Wouters kunt u bouwen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Verbouwen

Verbouwen begint met een behoefte. Behoefte aan extra ruimte, of verandering of herindeling van een ruimte in jouw woning of bedrijfspand. Vertel ons jouw wensen en wij regelen de rest.

Vastgoed

Behoud en het rendement van jouw vastgoed is heel belangrijk. Wij denken met je mee over het verbouwen of onderhouden van (huur)woningen, winkels en bedrijfsruimten.

Onderhoud

Jouw woning, bedrijfspand of vastgoed in topconditie houden? Dan kan, met preventief onderhoud, vervanging of (mutatie)onderhoud. Goed onderhoud rendeert.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!

Wij zijn BouwGarant gecertificeerd. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij jouw nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. Wij doen er alles aan om als betrouwbare aannemer bekend te blijven staan. Wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en voldoen aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Met J&B Wouters als BouwGarant-aannemer, zet je een belangrijke eerste stap voor een zorgeloze bouw, verbouwing of renovatie.