Vastgoed

GOED ONDERHOUD RENDEERT

Behoud en het rendement van jouw vastgoed is heel belangrijk. Daarom denken we graag met je mee over het verbouwen of onderhouden van (huur)woningen, winkels en bedrijfsruimten. Daarbij maken we altijd duidelijke afspraken over kosten en werkzaamheden. Wie ons kent, weet dat onze kwaliteitslat hoog ligt. En dat we er alles aan doen om onze naam hoog te houden. Daarom kunt u na de oplevering ook het onderhoud met een gerust hart aan ons overlaten. Heb je als belegger of (woningbouw)corporatie het beheer over een vastgoedportefeuille? Wij denken graag met je mee over het bouwkundig onderhoud op de korte en lange termijn.

(Mutatie) Onderhoud
Goed en effectief (mutatie)onderhoud leidt tot een optimaal rendement. Wij brengen jouw vastgoedobject(en) indien nodig in goede staat en kunnen het onderhoud op lange termijn samen met jou plannen en vervolgens realiseren. Op basis van duidelijke afspraken over kosten en onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen het (mutatie)onderhoud doen voor (huur)woningen, winkels en bedrijfsruimten. Want goed onderhoud rendeert.

Als zakelijk partner kun je onderstaande onderhoudswerkzaamheden aan ons uitbesteden:

closed tab
PREVENTIEF / PERIODIEK ONDERHOUD
Onderhoud volgens vooraf bepaalde onderhoudsschema’s, om defecten te voorkomen of vroegtijdig in te kunnen grijpen.
CORRECTIEF / TOESTANDSAFHANKELIJK ONDERHOUD
Op basis van een inspectie of meting met vooraf vastgestelde parameters voeren we controles en herstel uit (periodiek vervangen van onderdelen).
STORINGSAFHANKELIJK ONDERHOUD
Is er sprake van een storing door defecte onderdelen? Dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt vervangen of gerepareerd.
GEBRUIKSAFHANKELIJK ONDERHOUD
Op basis van een bepaalde gebruiksinterval voeren we controles en herstel uit (periodiek vervangen van onderdelen).
FUNDERINGSONDERHOUD EN -HERSTEL
In de grote steden kan door het zakkende waterpeil de fundering bloot komen te liggen, met houtrot als gevolg. J&B Wouters heeft een ruime bouwervaring in Amsterdam en Haarlem hierdoor zijn wij zeer ervaren in het herstel van houtrot en zwamsanering. Daardoor kennen we alle verschillende bouwconstructies en hebben we expertise om u te adviseren en het herstel te realiseren. Ook het preventief behandelen van funderingen behoort tot onze specialismen. Neem geen risico, want een goed fundament is essentieel voor de waarde van jouw pand. Twijfel je aan de fundering van een aan te kopen woning? Wij staan je graag bij met advies.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!