Onderhoud

GOED ONDERHOUD HEEFT VOORDELEN

Als huiseigenaar ben je volgens de Woningwet verplicht om je huis te onderhouden. Maar daarvoor is onderhoud niet alleen noodzakelijk. Een goed onderhouden huis, bedrijfspand of vastgoed heeft veel voordelen: het is meer waard en verkoopt beter. Kijk niet alleen naar het onderhoud in je huis of pand maar ook naar de buitenkant.

De buitenkant krijgt door verschillende weersomstandigheden heel wat te verduren. Om jouw pand in goede staat te houden is het verstandig om buitenschilderwerk en dakpannen na te lopen. Maar controleer ook de staat van je dak, kozijnen en het voegwerk. Met regelmatig onderhoud voorkom je vervanging. Soms is herstellen of reparatie niet meer voldoende en zijn sommige onderdelen aan vervanging toe. Met zowel onderhoud als een vervangingsvraag kunnen wij je natuurlijk helpen.

Vervanging

Bij een verouderde dakkapel ontstaat er kans op lekkage. We kijken graag met je mee hoe we dat kunnen voorkomen. Soms is een kleine ingreep genoeg. Maar ook de hele dakkapel vervangen, is voor ons geen probleem. Kozijnen, ramen en deuren bepalen niet alleen het aanzicht van uw woning, maar spelen ook een belangrijke rol in de isolatiewaarde van jouw woning en jouw veiligheid. We komen graag bij je op bezoek om een inventarisatie te doen. Onze specialisten adviseren je graag.

Preventief onderhoud

Er bestaan verschillende manieren om onderhoud uit te voeren. Eén van die manieren is preventief onderhoud. Het belangrijkste voordeel van preventief onderhoud heeft te maken met betrouwbaarheid. Door jouw woning, pand of vastgoed in goede staat te houden wordt de kans verkleind dat er slijtage of schade kan optreden. Dit heeft uiteindelijk positieve gevolgen voor de levensduur van je pand. Om jouw woning of pand in topconditie te houden, kunnen we je helpen met onderhoud volgens vooraf bepaalde onderhoudsschema’s. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Funderingsonderhoud en -herstel

In de grote steden kan door het zakkende waterpeil de fundering bloot komen te liggen, met houtrot als gevolg. J&B Wouters heeft een ruime bouwervaring in Amsterdam en Haarlem hierdoor zijn wij zeer ervaren in het herstel van houtrot en zwamsanering. Daardoor kennen we alle verschillende bouwconstructies en hebben we expertise om je te adviseren en het herstel te realiseren. Ook het preventief behandelen van funderingen behoort tot onze specialismen. Neem geen risico, want een goed fundament is essentieel voor de waarde van jouw pand. Twijfel je u aan de fundering van een aan te kopen woning? Wij staan u graag bij met advies.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!