Verbouwen

Verbouwen om te oogsten

Tegenwoordig is er meer behoefte aan extra ruimte of een verandering/herindeling van een ruimte in een woning of bedrijfspand. Om van deze verandering te kunnen genieten kan je ervoor kiezen om te verbouwen. En verblijf jij tijdens de verbouwing in hetzelfde pand? Wij zorgen ervoor dat de verbouwing netjes en rustig verloopt. De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.

Wij werken volgens het ‘zorgeloos bouwen’ principe. Dat betekent dat we het gehele verbouwingstraject van A tot Z regelen. Vanaf het ontwerp en de vergunning tot en met de allerlaatste schroef.

Wat is jouw woonwens? Vertel ons je wensen en wij regelen de rest. Wij maken graag jouw woonwens waar.

  • Realiseren van een garage of berging.
  • Realiseren van een badkamer.
  • Plaatsen of vervangen van een dakkapel.
  • Plaatsen van een keuken.
  • Vervangen van ramen, deuren en kozijnen.
  • Wijzigen van de indeling van uw woning.

Renovatie

Restauratie en renovatie gaan vaak hand in hand. Wij streven ernaar om elk gebouw, woonhuis of bedrijfspand aan te passen aan jouw wensen en de eisen van deze tijd

Regelgeving en Vergunningen

bouwregelgeving als geen ander kunnen wij je advies heven of een vergunningsaanvraag uit handen nemen.

Zorgeloos bouwen

Of het nu gaat om een particuliere verbouwing of een ontwikkelingsproject. Wij werken we volgens het zorgeloos bouwen principe. Dat betekent dat je ons voor ieder onderdeel van het bouwproject kunt inschakelen.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!