Regelgeving

REGELGEVING

Soms is er een vergunning nodig. Omdat we de bouwregelgeving als geen ander kennen, kunnen wij jou perfect adviseren. Maar we kunnen je ook de hele vergunningsaanvraag uit handen nemen. Omgevings- of bouwvergunning, vergunningen voor brandveiligheid of voor de aanpassing van monumenten.

We hebben het allemaal al eens aan de hand gehad en kennen de aandachtspunten. Zoals het noodzakelijke papierwerk, niet iedereen zit erop te wachten of is hierin gespecialiseerd. J&B Wouters kent de bouwregelgeving als geen ander en kan je van advies dienen of het gehele traject voor de vergunningsaanvraag uit handen nemen.

BRANDVEILIGHEID
J&B Wouters is gecertificeerd voor het aanbrengen van brandwerende sparingen. Voor elke situatie vinden wij een oplossing, of de eis nou 30 of 120 minuten is. Wij werken met erkende systemen die snel en flexibel toepasbaar zijn voor een veelheid aan doorvoeren, ook bij toepassingen kleiner dan 25 mm en op moeilijk bereikbare plaatsen. Kwaliteit en de beste weerstand tegen brand. Dat kun je van ons verwachten.

Hulp nodig bij jouw vergunningsaanvraag of wil je brandwerende sparingen?

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!