Zorgeloos bouwen

VERBOUWEN = ONTZORGEN

Wij werken volgens het ‘zorgeloos bouwen’ principe. Wij kunnen helpen en adviseren bij het ontwerp, met de tekeningen en met het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Uiteraard tot en met de uitvoering. Wij kunnen je alles van A tot Z uit handen nemen. Hoe kunnen wij jou ontzorgen?

Ontwerp & Budget

Heb je een bouwwens. Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek, waar wij onze specialist aan jou voorstellen. Deze specialist is meteen jouw contactpersoon voor de rest van het traject. Jij licht jouw plannen toe, wij adviseren je over de te volgen stappen en de invloed van sommige keuzes op het budget. We schakelen partijen in voor het ontwerp, de constructieberekeningen en regelen de aanvraag van eventueel noodzakelijke vergunningen.

Regelgeving & Vergunningen

In de bouw zijn er veel regels waaraan wij ons moeten houden. Ook dienen er voor sommige bouwaanvragen vergunningen te worden aangevraagd. Niet iedereen zit op dit noodzakelijke papierwerk te wachten of is hierin gespecialiseerd. J&B Wouters kent de bouwregelgeving als geen ander en kan je advies geven of het gehele traject voor de vergunningsaanvraag uit handen nemen. Omgevings- of bouwvergunning, vergunningen voor brandveiligheid of vergunningen voor de aanpassing van monumenten. We hebben het allemaal al eens aan de hand gehad en kennen de aandachtspunten.

Realisatie & Oplevering

Als aannemer is dat natuurlijk wat we het liefst doen: Het realiseren van mooie bouwprojecten. Bouwen zit al meer dan 60 jaar in ons bloed. Wie ons kent, weet dat onze kwaliteitslat hoog ligt. En dat we er alles aan doen om onze naam hoog te houden. Daarom kun je na de oplevering ook het onderhoud met een gerust hart aan ons overlaten. Uiteraard zitten wij zo vroeg mogelijk aan tafel, om bouwkundig mee te denken en slimme bouwoplossingen te bedenken. Maar we doen ook mee aan aanbestedingen of brengen als één van meerdere partijen offerte uit.
Heb je behoefte aan een second opinion of een adviseur bij de oplevering van jouw bouwproject? Neem contact met ons op.

Nazorg & Onderhoud

Nazorg nemen wij erg serieus. Wij hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en willen onze goede naam op dit gebied hoog houden. Ook het onderhoud na de oplevering van een bouwproject kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Heb je als belegger of (woningbouw)corporatie het beheer over een vastgoedportefeuille? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het bouwkundig onderhoud op de korte- en lange termijn.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!