Please activate some Widgets Or disable it from theme option

J&B WOUTERS ADVISEERT EN REALISEERT

Vanaf de calculatie, het aanvragen van de bouwvergunning, de realisatie tot en met de oplevering. J&B Wouters adviseert particulieren en ontwikkelaars bij de totstandkoming van realistische bouwplannen.

Met bijna 60 jaar bouwervaring is de naam ‘Wouters’ een begrip in aannemersland. Al drie generaties zijn wij als familiebedrijf actief en bouwen wij aan mooie projecten in de regio Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer.

Met de tijd veranderen bouwmethoden. En daarmee groeit de schat aan ervaring van J&B Wouters. Eén ding verandert nooit: Onze bedrijfsfilosofie, die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Wij luisteren naar onze klanten en komen samen tot het gewenste eindresultaat.

De uitvoering is in handen van een vaste groep werknemers met een Nederlands vakdiploma en onze vaste onderaannemers. Zakelijk of particulier. Nieuwbouw, renovatie, verbouw of vastgoedonderhoud. Omvangrijke of relatief kleine projecten. Op J&B Wouters kunt u bouwen.

J&B WOUTERS : ALLROUND AANNEMER

null

VERBOUW

Verbouwen begint met een behoefte. Behoefte aan ruimte, u bent niet meer tevreden over het aangezicht van uw woning of bedrijfspand. Vertel ons uw wensen en wij regelen de rest. Uiteraard in nauw overleg met u,  realiseren we de ontwerptekeningen en eventuele constructieberekeningen, doen wij de aanvraag voor de noodzakelijke vergunningen en realiseren wij uw verbouwing.
null

FUNDERINGSHERSTEL

Ook op het gebied van funderingsherstel heeft J&B Wouters haar sporen verdient. Met de wortels in de grote steden zijn wij zeer ervaren in het herstel van houtrot en zwamsanering. Ook het preventief behandelen van funderingen behoort tot onze specialismen. Neem geen risico, want een goed fundament is essentieel voor de waarde van uw pand. Twijfelt u aan de fundering van een aan te kopen woning? Wij staan u graag bij met advies.
null

BRANDVEILIGHEID

J&B Wouters is gecertificeerd voor het aanbrengen van brandwerende sparingen. Voor elke situatie vinden wij een oplossing, of de eis nou 30 of 120 minuten is. Wij werken met erkende systemen die snel en flexibel toepasbaar zijn voor een veelheid aan doorvoeren, ook bij toepassingen kleiner dan 25 mm en op moeilijk bereikbare plaatsen. Kwaliteit en de beste weerstand tegen brand. Dat kunt u van ons verwachten.

WIJ  ZIJN  BOUWGARANT  GECERTIFICEERD

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. Wij doen er alles aan om als betrouwbare aannemer bekend te blijven staan. Wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en voldoen aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Met J&B Wouters als BouwGarant-aannemer, zet u een belangrijke eerste stap voor een zorgeloze bouw, verbouwing of renovatie. Meer info?

> Garantie

> Nieuwbouwgarantie

> Verbouwgarantie

> EnergiePrestatieGarantie.

OFFERTE? BOUWKUNDIG ADVIES?

    NieuwbouwRenovatieVerbouwOnderhoudFunderingsherstelBrandveiligheidHaarden & Kachels

    ``Het stevigste fundament is gebouwd op basis van wederzijds respect en vertrouwen.``

    J&B Wouters | Bouwen sinds 1955

    MOOIE  PROJECTEN & FIJNE  PARTNERS

    WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR UW PLANNEN