Please activate some Widgets Or disable it from theme option

BRANDVEILIGHEID VERZEKERT

Niet alleen van overheidswege is het belangrijk dat de brandveiligheid in uw vastgoedobject(en) voldoet aan de wettelijke eisen. Wanneer er brand uitbreekt, is het belangrijk dat u er in ieder geval alles aan heeft gedaan om gewonden te voorkomen.

Ook verzekeringstechnisch is het van groot belang dat de scheidingswanden, plafonds, afvoeren, doorvoeren, etc. voldoen aan de eisen op het gebied van brandwerendheid. Voorkomen is beter dan genezen en direct een lagere verzekeringspremie is de eerste winst.

Het Bouwbesluit stelt strenge eisen aan de mate waarin gebouwen brandwerend zijn. Die richtlijnen zijn vastgelegd in de WBDBO-eisen van het besluit. Weerslag tegen Brand Doorslag en Brand Overslag. Zo kan zijn vastgelegd dat wanden en vloeren 30, 6, 90 of zelfs 120 minuten brandwerend moeten zijn, zodat een brand zich niet ongelimiteerd kan uitbreiden. De eisen gelden ook voor sparingen in wanden en vloeren, om doorvoeringen te maken voor leidingen, kabels, kabelgoten en kanalen. Die sparingen moeten dezelfde mate van brandwerendheid hebben. Doorvoeringen brandwerend maken is vakwerk. Werk voor de specialisten van J&B Wouters.

J&B Wouters is gecertificeerd voor het aanbrengen van brandwerende sparingen. De specialisten van J&B Wouters weten voor elke situatie een oplossing, of de eis nou 30 of 120 minuten is. Daarnaast werkt J&B Wouters met erkende systemen die snel en flexibel toepasbaar zijn voor een veelheid aan doorvoeringen, ook bij toepassingen kleiner dan 25 mm en op moeilijk bereikbare plaatsen. Op die manier blijft de klant voorzien van de hoogste kwaliteit en is de beste weerstand tegen brand aangebracht.

Vragen? Wij hebben een servicedesk ingericht voor het beantwoorden van al uw vragen. Door het samenspel van de servicedesk met de specialisten kunnen we nog beter inspelen op uw behoeften.

U wilt meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 023-5617972 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

NEEM CONTACT OP

    NieuwbouwRenovatieVerbouwOnderhoudFunderingsherstelBrandveiligheidHaarden & Kachels