Please activate some Widgets Or disable it from theme option

ONZE ERVARING IS UW FUNDERING

Koopt u of bezit u onroerend in één van de grote steden? Laat uw fundering grondig onderzoeken. Met het zakkende waterpeil kan deze bloot komen te liggen, met houtrot als gevolg. J&B Wouters heeft, met ruime bouwervaring in Amsterdam en Haarlem, alle expertise in huis om u hierin te adviseren en het herstel te realiseren.

Vroeger herstelden wij funderingen door stukken hout te verbinden met een trek- of liplas. Nadeel daarvan was dat het minder mooi was omdat er veel gewerkt werd met ijzer om de balken. En een ander (nog belangrijker) nadeel was dat de constructie zwakker werd.

Tegenwoordig is de ambachtelijke techniek sterk verbeterd en we werken ook met epoxy technieken. Dat is veel harder en ook mooier, want je ziet bijna niet dat er gewerkt wordt met kunsthars.

Het is heel belangrijk dat je voor dit werk een specialist in de arm neemt. Dit werk leer je namelijk niet op school, je kunt het alleen leren in de praktijk. Het belangrijkste is dat je goed inzicht hebt in bouwconstructies en dat krijg je alleen door jarenlange praktijkervaring. Elke situatie is namelijk anders, het is altijd maatwerk.

Onderhouden = ontzorgen. Wij werken volgens het ‘One-stop-shop’ principe. Wij kunnen helpen en adviseren bij het ontwerp, met de tekeningen, met het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot en uiteraard met de uitvoering.

De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.
Indien nodig doen wij een beroep op een vaste pool aan collega specialisten om gezamenlijk een passend plan op te stellen voor de uit te voeren werkzaamheden.

Vragen? Wij hebben een servicedesk ingericht voor het beantwoorden van al uw vragen. Door het samenspel van de servicedesk met de specialisten kunnen we nog beter inspelen op uw behoeften.

U wilt meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 023-5617972 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

NEEM CONTACT OP

    NieuwbouwRenovatieVerbouwOnderhoudFunderingsherstelBrandveiligheidHaarden & Kachels