Please activate some Widgets Or disable it from theme option

Gashaarden

Voor elke woning en iedere smaak is een geschikte gashaard te vinden. Een gashaard is een keuze voor gemak en sfeer. Want met de decoratieve houtblokken en de technische innovaties van tegenwoordig is het vlammenspel van een gashaard niet meer van een houtgestookte haard te onderscheiden. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. Zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Afstandsbedieningen waarmee dat vanuit de luie stoel kan, zijn tegenwoordig vaker regel dan uitzondering. Gemak dient tenslotte de mens. Gastoestellen zijn goed regelbaar en daardoor erg efficiënt. Aangevuld met moderne technieken kan de besparing ten opzichte van conventionele gashaarden fors oplopen.

Je zoekt de beleving van een natuurgetrouw vuur, maar ook het comfort en de uitstraling van een designhaard? De gashaarden van DRU Fire onderscheiden zich door unieke branders, waarmee je verschillende vlambeelden kunt creëren.

Dynamic Flame Burner®
Nabootsing van een echt houtvuur

De ervaring van een écht houtvuur met de voordelen van een gashaard. De Dynamic Flame Burner® maakt het mogelijk met twee branders. De eerste brander zorgt voor breedte en diepte in het vuur, een tweede brander geeft volume en hoogte aan de vlammen.

Vario burner
Breedte en diepte in het vuur

Zoek je een rijk vlambeeld met veel perspectief? De beleving van een echt houtvuur creëren we door bredere en hogere vlammen en diepte te geven aan het vuur. De door DRU ontwikkelde Vario Burner geeft het vuur meerdere dimensies door de unieke zigzag vorm.

Line Burner
Hoge vlammen in een mooie strakke lijn

Liever hoge vlammen in één lijn over de breedte van de haard? De DRU Global gashaarden zijn voorzien van een lijnbrander. Deze brander geeft je een uniek, dynamisch vlambeeld in een strakke, horizontale lijn. Zo wordt de haard een opvallend element in je interieur.

Kalfire-logo-partner-JB-Wouters-huis-en-haard

Met een Kalfire gashaard heeft u de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal elektronisch en digitaal bedieningsgemak. Deze moderne haarden hebben u veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak.

GP serie

Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw interieur. De innovatieve, gepatenteerde prestigebrander waarmee diverse modellen gesloten gashaarden van Kalfire zijn uitgerust, zorgt voor een ongekend realistisch vuurbeeld.

G serie

Net als de prestigebrander is de deze 3D-brander door Kalfire zelf ontwikkeld. Dit langgerekt en horizontaal vuur past uitstekend in moderne interieurs. Indien u kiest voor een gesloten gashaard voorzien van 3D-brander, haalt u een bijzonder fraai en natuurgetrouw vlammenspel in huis.

faber-logo-partner-JB-Wouters-trans

De passie van Faber gaat verder dan het mooiste vuur. Het gaat om de warmte die het je brengt. Alles draait erom jou laten genieten van intieme momenten met vrienden en familie. Daarom biedt Faber je de mogelijkheid om iets bijzonders te maken wat echt bij jou past.

Matrix

De MatriX-serie biedt het beste van Faber. Uitgerust met de nieuwste Honeywell techniek, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en perfecte werking van je Faber haard. In combinatie met de ITC-app van Faber is de haard zeer eenvoudig te bedienen. Samen ontwerpen wij jouw droomhaard, passend bij jouw smaak en interieur. Vervolgens wordt deze speciaal voor jou gebouwd, afgesteld, getest en geplaatst.

Matrix Line Fire

Het vuur van de Double Line Burner brandt met regelmatige, volle vlammen over de hele breedte van de haard. Je kunt de haard voorin laten branden (enkele rij) of achterin (dubbele rij). De haard start binnen no-time op en de hoogte van de vlammen is nauwkeurig regelbaar. Als decoratie kun je kiezen uit liggende houtblokken op een realistisch asbed, een bed van stijlvolle, grijze splitsteen of witte Carrara kiezel.

Wij zijn vaste partner van:

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5634807 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

DIRECT EEN BERICHT STUREN