Haarden & Kachels

KIES VOOR LUXE, WARMTE EN GEZELLIGHEID IN HUIS

Haarden en kachels associëren we met luxe, warmte en gezelligheid. Een gezellig haardvuur doet een hoop voor de sfeer in je woonkamer. Maar welke is eigenlijk geschikt voor jou en je woning? En hoe wil je de haard precies gaan gebruiken? Of heb je een speciaal idee in gedachten voor een nieuwe haard of kachel in een zakelijke ruimte?
Al deze vragen kunnen wij voor je beantwoorden. Bij J&B Wouters kun je namelijk altijd terecht voor goed advies, want door onze gespecialiseerde vakkennis kunnen wij allerlei haardtypen bij jou thuis of in je bedrijfspand plaatsen en installeren. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort en we zijn graag betrokken bij het realiseren van jouw droomhaard. We hebben haarden in allerlei vormen en stijlen. Zoals houtkachels, gashaarden, elektrische haarden in landelijke industriële of moderne stijlen. Wil je echte vlammen en de warmte van een houtkachel voor extra gezelligheid? Of kies je voor het gemak en sfeer van een gashaard?

Al generaties lang is Wouters een begrip in aannemersland. Je kunt bij J&B Wouters dus niet alleen terecht voor een prachtige haard maar ook voor ontwerp, advies en realisatie van jouw droomwoning.

Ben je op zoek naar een nieuwe haard met een gaaf ontwerp of zou je graag advies afgestemd op jouw woonwensen willen? Het team van J&B Wouters denkt graag met je mee, zodat jouw ideale haard binnenkort bij jou thuis staat te pronken, de finishing touch in ieder huis.

Kies hier jouw stijl of haardtype en bekijk de mogelijkheden.

Haardstijl

Welke haardstijl is eigenlijk geschikt voor jou en je woning?
We hebben haarden en kachels in allerlei vormen en stijlen.

Haardtype

Je kunt jouw interieur, een upgrade geven met een mooie haard. Kies er een die goed bij de stijl van jouw omgeving past.
Kom langs en bezoek onze showroom in Hoofddorp! Voor iedereen is luxe, warmte en gezelligheid in huis een andere beleving. Met zoveel stijlen en haardtypen kunnen wij het ons voorstellen dat het je misschien duizelt. Of dat je juist een hele specifieke haard in gedachten hebt. Maar ook als je nog geen idee hebt wat je precies mooi vindt of zoekt voor in huis kun je bij ons langskomen.
Zoek je inspiratie of advies? Of zou je het fijn vinden als we eens met je meedenken? Kortom, loop eens binnen in onze showroom in Hoofddorp of neem contact met ons op. We gaan samen op zoek naar jouw ideale haard en gaan direct voor je aan de slag. Voor je het weet staat er een eyecatcher van een haard in jouw woning.

Vragen? Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!