Haardstijlen

BRENG WARMTE EN SFEER IN HUIS MET EEN VAN ONZE HAARDEN OF KACHELS.

Een gezellig haardvuur doet een hoop voor de sfeer in je woonkamer. Maar welke haardstijl is eigenlijk geschikt voor jou en je woning? We hebben haarden en kachels in allerlei vormen en stijlen.

Wil je het gemak van een gashaard? Wil je echt stoken met een houtkachel? Of kies je liever voor een duurzame oplossing zoals een elektrische haard? Met andere woorden, wij denken graag mee over jouw ideale haard bij je thuis.

Wil je alvast een voorproefje van verschillende soorten stijlen? Of wil je een bezoek brengen aan onze showroom om je te oriënteren of je te laten informeren? Neem contact met ons op.

Kies hieronder de stijl die je het meest aanspreekt om er meer over te weten te komen.

Modern

De moderne haard herken je aan een strak ontwerp, een minimalistisch design en een nette afwerking. Verwacht niet veel details of decoratie.

Industrieel

Een industrieel interieur of ruimte leent zich perfect voor een haard. Zo creëer je een luxe, warmte, waardoor het een zeer fijne en knusse omgeving kan worden.

Klassiek

Bij een klassieke haard staat luxe voorop. Met een elegante schouw pronkt deze echt als middelpunt in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Landelijk

De landelijke stijl typeert zich door een rustige uitstraling, waarbij natuurlijke materialen veel worden gebruikt.

Keuze qua typen en stijlen hebben we genoeg. Van houtkachels en gashaarden tot aan elektrische haarden in landelijke, industriële of moderne stijlen. Kies je stijl en haardtype en bekijk de mogelijkheden. En maak een afspraak met een adviseur om de mogelijkheden van onze haarden en kachels te bekijken in onze showroom. We reserveren graag  voldoende tijd voor je uiteraard zorgen we ervoor dat dat de koffie of thee voor je klaarstaat. 

Welkom in onze showroom
We verwelkomen je graag in onze showroom in Hoofddorp om jouw wensen te bespreken. Wellicht heb je al een bepaalde haardstijl in gedachten, maar zijn er nog veel meer opties mogelijk die goed bij jouw huidige interieurstijl of je gewenste gebruik passen. In onze showroom hebben we een flink aantal houtkachels, gashaarden en elektrische haarden brandend te bewonderen zodat je een goed beeld krijgt. Wij denken graag met je mee en geven je een eerlijk advies op basis van jouw woning en gebruik. Zodat je samen met ons de juiste keuze kunt maken.

Bezoek onze showroom om je te oriënteren of je te laten informeren. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

Tip

Neem vooral veel informatie mee over jouw woning, zoals bouwtekeningen en plattegronden of foto’s van waar de haard geplaatst moet worden. Zo kunnen wij direct met jou, jouw bedrijf of met de architect om de tafel om de plannen te bespreken.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!

NHK gecertificeerd
Stichting NHK (NHK) is een brancheorganisatie van haarden- en kachelspecialisten. In Nederland zijn circa 80 winkels aangesloten bij de NHK. NHK-leden bieden Gegarandeerde Kwaliteit, dit betekent concreet dat u altijd de kwaliteit krijgt, die u van een specialist mag verwachten. Mocht u onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn over de installatie, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. De vroegere branchevereniging SVG (Sfeerverwarmingsgilde) is in 2019 opgenomen in de Stichting Nederlands Haarden- en Kachel branche (NHK) voor Verkoop en Installatie.