Haardtypen

WELK TYPE HAARD JE OOK KIEST, JE ZULT GENIETEN.

Wil je graag een prachtige haard in huis voor extra warmte, ambiance en voor de prachtige uitstraling? Je kunt jouw interieur, bedrijf of buitenruimte een flinke upgrade geven met een mooie haard, zeker als deze goed bij de stijl van de omgeving past. Hoe kies je welk type haard je in huis wilt halen? Heb je voorkeur voor een gashaard of een elektrische haard? Of wil je graag de uitstraling van een haard, maar liever geen echt vuur in huis? Dat kan, want wij kunnen bijna elke haard op maat en naar wens laten ontwerpen.

Naast de uitstraling zal je ook aandacht moeten schenken aan het gebruik. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de haard nooit gebruikt, puur omdat je het bijvoorbeeld gedoe vindt om hem aan te steken. Voor een gezellige haard heb je allang geen rookkanaal meer nodig en met een gashaard of elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kies hieronder de stijl die je het meest aanspreekt
om er meer over te weten te komen.

Elektrische haard

Heb je een woning waar geen rookkanaal geplaatst kan worden of wil je liever geen echt vuur in huis? Dan biedt een elektrische haard of kachel een uitkomst. De technieken voor elektrische haarden worden steeds verbeterd, waardoor je ontzettend realistische vlammen hebt bij dit type haard.

Gashaard

Wil je het liefste écht vuur in je haard, maar voel je er weinig voor om deze steeds actief op te stoken? Een gashaard is een keuze voor gemak en sfeer. Met de decoratieve houtblokken is het vlammenspel van een gashaard niet meer van een hout gestookte haard te onderscheiden.

Houthaard / Kachel

Ben je op zoek naar een goede warmtebron voor in een ruimte en houd je van de knusse sfeer van een knisperend haardvuur? Kies in dat geval voor een houtkachel. De hedendaagse houtkachels en haarden zorgen voor duurzame warmte en kunnen in een mum van tijd een ruimte volledig verwarmen.

Keuze qua typen en stijlen hebben we genoeg. Van houtkachels en gashaarden tot aan elektrische haarden in landelijke, industriële of moderne stijlen. Kies je stijl en haardtype en bekijk de mogelijkheden.

Showroom
Uiteraard laten we je dat graag nog eens live zien in onze showroom in Hoofddorp! In onze showroom hebben we een flink aantal houtkachels, gashaarden en elektrische haarden brandend te bewonderen zodat je een goed beeld krijgt.

Bezoek onze showroom om je te oriënteren of je te laten informeren. Maak een afspraak met een adviseur, dan reserveren we voldoende tijd voor je en ben je ervan verzekerd dat de koffie of thee voor je klaarstaat.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!