Elektrische haarden

Elektrische haarden geven stralingswarmte.

Heeft u een woning waar geen rookkanaal geplaats kan worden, maar wilt u wel genieten van een mooi vlammenspel en stralingswarmte? Dan biedt een elektrische haard of kachel uitkomst. Met een elektrische haard is sfeervolle stralingswarmte binnen ieders bereik en alles wat u nodig heeft, is een stopcontact.

Elektrische haarden zijn er in tal van soorten en stijlen. Voor elke woning en elk vertrek is er wel een geschikt model: van heel strak, modern & vrijstaand tot zeer nostalgisch ingebouwd in een schouw. Doordat u eindeloos kan variëren met de vorm en kleur van de lijsten is de keuze enorm.

Kalfire E-One

De Kalfire E-one geeft haarden een hele nieuwe betekenis. De E-one is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlammenbeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. Een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal. Deze kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen. Eindeloze mogelijkheden, nul emissie.

Gazco eReflex

De eReflex is een populaire veelzijdige elektrische haard; golvende vlammen en een realistisch branderbed met houtblokken of grote glanzende kristallen. De eReflex is de combinatie van een moderne haard met het beeld van een gezellig haardvuur. Ontworpen met innovatieve LED verlichtingen en opties voor verschillende kleuren onder het branderbed, voor de vlammen en van bovenaf.

Faber e-Matrix

De e-MatriX-serie biedt het beste van Faber, gericht op de toekomst. Heb je geen gasaansluiting in je huis of wil je geen gas- of houthaard? Dankzij een e-MatriX haard kun je toch genieten van het unieke vlammenspel van Faber. Dankzij unieke driedimensionale technologie wordt een heel realistisch vlammenbeeld gecreëerd en kun je, ook met een elektrische haard, verdwalen in de vlammen van Faber.
Created with Sketch.

Faber Dimplex opti myst

Optimyst maakt gebruik van ultrasone technologie om ’s werelds meest realistische vlameffect te creëren, met een ultrafijne watermist die vlam en rook nabootst. Als de mist stijgt door de logs warm licht wordt uitgezonden die weerkaatst tegen het water, het creëren van een ongelooflijk realistische 3D-illusie van vlammen en rook die vaak wordt verward met het echte werk.

Dru Virtuo

logo_dru
De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie maakt de DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast kan je de haard overal plaatsen in de ruimte waar een stopcontact zit. Je hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van de warmte te genieten!