Gashaarden

Gashaarden een sfeervol vlammenspel.

Voor elke woning en iedere smaak is een geschikte gashaard te vinden. Een gashaard is een keuze voor gemak en sfeer. Want met de decoratieve houtblokken en de technische innovaties van tegenwoordig is het vlammenspel van een gashaard niet meer van een houtgestookte haard te onderscheiden.

Je hoeft niet actief te stoken, dat gaat gewoon met een afstandsbediening, waarmee dat vanuit de luie stoel kan. Met een druk op de knop zet je de haard aan en ook weer uit. Gemak dient tenslotte de mens.
Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. Gastoestellen zijn goed regelbaar en daardoor erg efficiënt. Aangevuld met moderne technieken kan de besparing ten opzichte van conventionele gashaarden fors oplopen. Let er wel op dat de gashaard eens per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft, waarbij de installatie stofvrij gemaakt moet worden. Dit is nodig om te zorgen dat je de haard veilig en optimaal kunt blijven gebruiken.

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Uiteraard laten we je onze modellen graag live zien in onze showroom in Hoofddorp! Plan je bezoek om je te oriënteren of je te laten informeren. Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs, dan reserveren we voldoende tijd voor je en ben je ervan verzekerd dat de koffie of thee klaarstaat. 

logo_dru

Je zoekt de beleving van een natuurgetrouw vuur, maar ook het comfort en de uitstraling van een designhaard? De gashaarden van DRU Fire onderscheiden zich door unieke branders, waarmee je verschillende vlambeelden kunt creëren.

Dynamic Flame Burner®

Nabootsing van een echt houtvuur
De ervaring van een écht houtvuur met de voordelen van een gashaard. De Dynamic Flame Burner® maakt het mogelijk met twee branders. De eerste brander zorgt voor breedte en diepte in het vuur, een tweede brander geeft volume en hoogte aan de vlammen.

Vario burner

Breedte en diepte in het vuur
Wil je het liefste écht vuur in je haard, maar voel je er weinig Zoek je een rijk vlambeeld met veel perspectief? De beleving van een echt houtvuur creëren we door bredere en hogere vlammen en diepte te geven aan het vuur. De door DRU ontwikkelde Vario Burner geeft het vuur meerdere dimensies door de unieke zigzag vorm.

Line Burner

Hoge vlammen in een mooie strakke lijn
Ben je op zoek naar een goede warmtebron voor Liever hoge vlammen in één lijn over de breedte van de haard? De DRU Global gashaarden zijn voorzien van een lijnbrander. Deze brander geeft je een uniek, dynamisch vlambeeld in een strakke, horizontale lijn. Zo wordt de haard een opvallend element in je interieur.

Met een Kalfire gashaard heb je de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal elektronisch en digitaal bedieningsgemak. Deze moderne haarden hebben je veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van jouw interieur en altijd de perfecte vertaling van jouw persoonlijke smaak.

GP serie

Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in jouw interieur. De innovatieve, gepatenteerde prestigebrander waarmee diverse modellen gesloten gashaarden van Kalfire zijn uitgerust, zorgt voor een ongekend realistisch vuurbeeld.

G serie

Net als de prestigebrander is de deze 3D-brander door Kalfire zelf ontwikkeld. Dit langgerekt en horizontaal vuur past uitstekend in moderne interieurs. Indien je kiest voor een gesloten gashaard voorzien van 3D-brander, haal je een bijzonder fraai en natuurgetrouw vlammenspel in huis.

De passie van Faber gaat verder dan het mooiste vuur. Het gaat om de warmte die het je brengt. Alles draait erom jou laten genieten van intieme momenten met vrienden en familie. Daarom biedt Faber je de mogelijkheid om iets bijzonders te maken wat echt bij jou past.

Matrix

De MatriX-serie biedt het beste van Faber. Uitgerust met de nieuwste Honeywell techniek, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en perfecte werking van je Faber haard. In combinatie met de ITC-app van Faber is de haard zeer eenvoudig te bedienen. Samen ontwerpen wij jouw droomhaard, passend bij jouw smaak en interieur. Vervolgens wordt deze speciaal voor jou gebouwd, afgesteld, getest en geplaatst.

G serie

Het vuur van de Double Line Burner brandt met regelmatige, volle vlammen over de hele breedte van de haard. Je kunt de haard voorin laten branden (enkele rij) of achterin (dubbele rij). De haard start binnen no-time op en de hoogte van de vlammen is nauwkeurig regelbaar. Als decoratie kun je kiezen uit liggende houtblokken op een realistisch asbed, een bed van stijlvolle, grijze splitsteen of witte Carrara kiezel.