Please activate some Widgets Or disable it from theme option

Warmte met een industriële uitstraling

Samen met jouw geliefden kijken naar het vlammenspel in jouw gashaard of houtkachel? Dat kan ook met een industriële strakke haard.
De industriële woonstijl bestaat al een tijdje, maar wint steeds meer populariteit. Bovendien kun je een industrieel interieur goed combineren en is ontzettend elegant, luxe en warm, waardoor het een zeer fijne en knusse omgeving kan worden. De industriële stijl laat zich hierdoor perfect lenen voor een stoere haard, juist omdat donker staal prima in deze sfeer valt. Denk aan een moderne houtkachel, welke perfect is om extra warmte in een ruimte te krijgen zonder dat je energierekening omhoogschiet. Daarnaast kunt je ook voor een haard of kachel kiezen met een industrieel karakter, zoals met een betonnen afwerking of zichtbare bakstenen.
In deze stijl mag de haard best wel opvallen en de eyecatcher van de ruimte zijn.
Dus laat je inspireren in onze showroom in Hoofddorp. Zodat we direct met jou om de tafel kunnen om de ideale haard te ontwerpen.

Wij zijn vaste partner van:

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5634807 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

DIRECT EEN BERICHT STUREN