Please activate some Widgets Or disable it from theme option

Haardtypen

Voor een gezellige haard heeft u allang geen rookkanaal meer nodig. Met een gashaard of elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. En wat dacht u van de laatste trend: de holografische haard. Hieronder ziet u alvast wat voorbeelden. Maar we laten ze u natuurlijk ook graag live zien in onze showroom.

Elektrische haard

Heeft u een woning waar geen rookkanaal geplaatst kan worden? Dan biedt een elektrische haard of kachel uitkomst. Met een elektrische haard is sfeervolle stralingswarmte binnen ieders bereik en alles wat u nodig heeft, is een stopcontact.

Gashaard

Een gashaard is een keuze voor gemak en sfeer. Want met de decoratieve houtblokken en de technische innovaties van tegenwoordig is het vlammenspel van een gashaard niet meer van een houtgestookte haard te onderscheiden. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig.

Houthaard/kachel

De hedendaagse houtgestookte haarden en kachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers een hernieuwbare grondstof. Bovendien kan een afsluitbaar toestel een rendement van meer dan 80 procent halen.

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5634807 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Wij zijn vaste partner van:

DIRECT EEN BERICHT STUREN

    HuisHaard