Please activate some Widgets Or disable it from theme option

Breng warmte en sfeer in huis met een van onze haarden of kachels.

Een gezellig haardvuur doet een hoop voor de sfeer in je woonkamer. Maar welke haardstijl is eigenlijk geschikt voor jou en je woning? We hebben haarden en kachels in allerlei vormen en stijlen. Wil je het gemak van een gashaard? Wil je echt stoken met een houtkachel? Of kies je liever voor een duurzame oplossing zoals een pellet kachel of elektrische haard? Met andere woorden, wij denken graag mee over jouw ideale haard bij je thuis.

Keuze qua typen en stijlen hebben we genoeg. Van houtkachels en gashaarden tot aan elektrische haarden in landelijke, industriële of moderne stijlen. Kies je stijl en haardtype en bekijk de mogelijkheden.

We verwelkomen je graag in onze showroom om jouw wensen te bespreken. Wellicht heb je al een bepaalde haardstijl in gedachten, maar zijn er nog veel meer opties mogelijk die goed bij jouw huidige interieurstijl of je gewenste gebruik passen. In onze showroom hebben we een flink aantal houtkachels, pellet kachels, gashaarden en elektrische haarden brandend te bewonderen zodat je een goed beeld krijgt. Wij denken graag met je mee en geven je een  eerlijk advies op basis van jouw woning en gebruik. Zodat je samen met ons de juiste keuze kunt maken.

Tip: Neem vooral veel informatie mee over jouw woning, zoals bouwtekeningen en plattegronden of foto’s van waar de haard geplaatst moet worden. Zo kunnen wij direct met jou, jouw bedrijf of met de architect om de tafel om de plannen te bespreken.

Wil je alvast een voorproefje van verschillende soorten stijlen? Kies hieronder de stijl die je het meest aanspreekt om er meer over te weten te komen.

Wij zijn vaste partner van:

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5634807 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

DIRECT EEN BERICHT STUREN