Please activate some Widgets Or disable it from theme option

GOED (MUTATIE)ONDERHOUD RENDEERT

Goed en effectief (mutatie)onderhoud leidt tot een optimaal rendement. Wij brengen uw vastgoedobject(en) indien nodig in goede staat en kunnen het onderhoud op lange termijn samen met u plannen en vervolgens voor u realiseren. Op basis van duidelijke afspraken over kosten en onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen het (mutatie)onderhoud doen voor (huur)woningen, winkels en bedrijfsruimten.

Onze huidige klanten leggen bij ons de volgende soorten onderhoudswerkzaamheden:

Preventief/periodiek onderhoud
Onderhoud volgens vooraf bepaalde onderhoudsschema’s. Dit soort onderhoud is vooral controlerend en ter voorkoming van defecten.

Correctief/toestandsafhankelijk onderhoud
Onderhoud op basis van een inspectie of meting op basis van vooraf vastgestelde parameters. Dit soort onderhoud is controlerend en herstellend (periodiek vervangen van onderdelen).

Storingsafhankelijk onderhoud
Onderhoud dat uitgevoerd wordt door het optreden van een storing. Dit onderhoud is herstellend (vervanging of reparatie van defecte onderdelen).

Gebruiksafhankelijk onderhoud
Onderhoud dat wordt uitgevoerd op basis van bepaalde gebruiksinterval. Dit soort onderhoud is vaak controlerend en herstellend (periodiek vervangen van onderdelen).

Onderhouden = ontzorgen. Wij werken volgens het ‘One-stop-shop’ principe. Wij kunnen helpen en adviseren bij het ontwerp, met de tekeningen, met het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot en uiteraard met de uitvoering.

De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.
Indien nodig doen wij een beroep op een vaste pool aan collega specialisten om gezamenlijk een passend plan op te stellen voor de uit te voeren werkzaamheden.

Vragen? Wij hebben een servicedesk ingericht voor het beantwoorden van al uw vragen. Door het samenspel van de servicedesk met de specialisten kunnen we nog beter inspelen op uw behoeften.

U wilt meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 023-5617972 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

NEEM CONTACT OP

    NieuwbouwRenovatieVerbouwOnderhoudFunderingsherstelBrandveiligheidHaarden & Kachels