Please activate some Widgets Or disable it from theme option

Ongestoord genieten!

Van jouw haard moet je ongestoord kunnen genieten. Wat veel mensen echter niet weten is dat een haard ook onderhoud vereist, wat het liefst jaarlijks wordt uitgevoerd. Voornamelijk gashaarden vragen jaarlijks onderhoud, wat we graag aan je uitleggen.

Jaarlijks onderhoud gashaard

Jouw gashaard heeft jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig om de hoogste veiligheid te garanderen en om storingen voor te zijn. Hoewel je haard er waarschijnlijk aan de buitenkant nog ontzettend strak uitziet, kan het zijn dat de installatie hierachter vuil wordt. Dat is ook niet heel gek, want er komt stof en vuil tussen. Wanneer er te veel stof rondom de installatie aanwezig is, kan het voorkomen dat deze minder goed functioneert en moeilijker te ontsteken is. Vooral na de zomer, wanneer de haard een tijdje niet gebrand heeft, is het verstandig om dit onderhoud in te plannen. Doordat je deze waarschijnlijk niet (veel) gebruikt hebt is er extra stof neergedaald, wat je moeilijk zelf kunt verwijderen. Om te zorgen dat je de haard in de herfst en winter weer optimaal en veilig kunt gebruiken, is onderhoud essentieel.

Onderhoud haarden

Andere haarden, zoals houtkachels, hebben minder onderhoud nodig. Een houtkachel hoef je niet jaarlijks te laten controleren door een specialist en kun je gemakkelijk zelf onderhouden en reinigen. Het is belangrijk vooral het rookkanaal eens in de zoveel tijd te laten reinigen, om te voorkomen dat er gevaarlijke stoffen in het kanaal ophopen.

Je kunt bij ons terecht voor vragen over het onderhoud. Voor de installatie en daadwerkelijk onderhoud werken wij met een selecte groep van externe installateurs die volgens onze maatstaven werken. Wanneer je contact met ons opneemt, verwijzen we je graag door naar een van onze specialisten. Zo kun je zelf een afspraak voor de onderhoudsbeurt maken bij een betrouwbare partij.

JB-Wouters-huis-en-haard-gashaard-onderhoud

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5634807 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Wij zijn vaste partner van:

DIRECT EEN BERICHT STUREN