Please activate some Widgets Or disable it from theme option

ONE-STOP-SHOP: ZORGELOOS BOUWEN

One-Stop-Shop, betekent alle werkzaamheden omtrent uw bouwproject uit handen kunnen nemen. Van A tot Z. Of het nu gaat om een particuliere verbouwing of een grootschalig ontwikkelingsproject. U kunt bij ons terecht voor advies en realisatie. U kunt ons inzetten op ieder onderdeel van het bouwproject. Dat is het idee. Ons One-Stop-Shop principe uitgelegd:

Ontwerp

&

Budget

U heeft een bouwwens. Wij adviseren u graag. Allereerst nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek, waar wij onze specialist aan u voorstellen. Deze specialist is meteen uw contactpersoon voor de rest van het traject. U licht uw plannen toe. Wij adviseren u over de te volgen stappen, de invloed van sommige keuzes op het budget en schakelen partijen in voor het ontwerp, de constructieberekeningen en de aanvraag van eventueel noodzakelijke vergunningen.

Regelgeving

&

Vergunningen

Het noodzakelijke papierwerk. Niet iedereen zit erop te wachten of is hierin gespecialiseerd. J&B Wouters kent de bouwregelgeving als geen ander en kan u van advies dienen of het gehele traject voor de vergunningsaanvraag uit handen nemen. Omgevings- of bouwvergunning, vergunningen voor brandveiligheid of vergunningen voor de aanpassing van monumenten. We hebben het allemaal al eens aan de hand gehad en kennen de aandachtspunten.

Realisatie

&

Oplevering

Als aannemer is dat natuurlijk wat we het liefst doen: Het realiseren van mooie bouwprojecten. Bouwen zit al meer dan 50 jaar in ons bloed. Uiteraard zitten wij zo vroeg mogelijk aan tafel, om bouwkundig mee te denken en slimme bouwoplossingen te bedenken. Maar we doen ook mee aan aanbestedingen of brengen als één van meerdere partijen offerte uit. Heeft u behoefte aan een second opinion of een adviseur bij de oplevering van uw bouwproject? Neem contact met ons op.

Nazorg

&

Onderhoud

Nazorg nemen wij erg serieus. Wij hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en willen onze goede naam op dit gebied hoog houden. Ook het onderhoud na de oplevering van een bouwproject kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Heeft u als belegger of (woningbouw)corporatie het beheer over een vastgoedportefeuille? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het bouwkundig onderhoud op de korte – en lange termijn.

NEEM CONTACT OP

    NieuwbouwRenovatieVerbouwOnderhoudFunderingsherstelBrandveiligheidHaarden & Kachels