Please activate some Widgets Or disable it from theme option

ONE-STOP-SHOP

WE ONTZORGEN U VAN A TOT Z

Of het nu gaat om een particuliere verbouwing of een grootschalig ontwikkelingsproject; wij kunnen u alles van A tot Z uit handen nemen. Daarbij werken we volgens het one-stop-shop principe. Dat betekent dat u ons voor ieder onderdeel van het bouwproject kunt inschakelen.

ONTWERP

&

BUDGET

Heeft u verbouwplannen? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismaking. We nemen uw wensen door, adviseren u over de te nemen stappen en de invloed van sommige keuzes op het budget. Waar nodig schakelen we partijen in voor het ontwerp, de constructieberekeningen en de aanvraag van noodzakelijke vergunningen. Gedurende het hele verbouwtraject houdt u dezelfde contactpersoon.

REGELGEVING

&

VERGUNNINGEN

Soms is er een vergunning nodig. Omdat we de bouwregelgeving als geen ander kennen, kunnen u perfect adviseren. Maar we kunnen u ook de hele vergunningsaanvraag uit handen nemen. Omgevings- of bouwvergunning, vergunningen voor brandveiligheid of voor de aanpassing van monumenten. We hebben het allemaal al eens aan de hand gehad en kennen de aandachtspunten.

REALISATIE

&

OPLEVERING

Bouwen zit ons al meer dan 50 jaar in het bloed. Het liefst zitten we zo vroeg mogelijk aan tafel om bouwkundig mee te denken en slimme bouwoplossingen te bedenken. Maar we doen ook mee aan aanbestedingen of brengen als één van meerdere partijen een offerte uit. Heeft u behoefte aan een second opinion of een adviseur bij de oplevering van uw bouwproject? Neem contact met ons op.

NAZORG

&

ONDERHOUD

Wie ons kent, weet dat onze kwaliteitslat hoog ligt. En dat we er alles aan doen om onze naam hoog te houden. Daarom kunt u na de oplevering ook het onderhoud met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u als belegger of (woningbouw)corporatie het beheer over een vastgoedportefeuille? Wij denken graag met u met u mee over het bouwkundig onderhoud op de korte en lange termijn.

Vragen?

Ons team zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5617972 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

DIRECT EEN BERICHT STUREN