Over ons

Heeft u afgelopen week, naar aanleiding van onze nieuwsbrief, een aanvraag voor onderhoud ingediend?
In verband met een storing is het mogelijk dat we deze niet ontvangen hebben.
Het gaat om de verzoeken van afgelopen zaterdag, zondag en maandag.

Wij verzoeken u om nogmaals het formulier in te vullen.
Wij excuseren ons voor het ongemak.

J&B Wouters voor jouw huis en haard

Wie is J&B Wouters?

Simpel gezegd zijn dat Johan Wouters & Bianca Wouters, broer en zus die samen het bedrijf J&B Wouters runnen, gespecialiseerd in huis & haard. Zo simpel is het echter niet, want er gaat een enorme geschiedenis vooraf aan dit familiebedrijf. Al generaties lang is Wouters een begrip in de bouw en aannemersland. Je kunt bij J&B Wouters terecht om jouw droomhuis te laten realiseren. Niet alleen voor een ontwerp, advies en realisatie van jouw droomwoning. Maar sinds een aantal jaar ook voor een prachtige haard; de finishing touch in ieder huis.

Johan & Bianca Wouters

Vandaag de dag is J&B Wouters een samenvoeging van twee losstaande familiebedrijven die al generaties lang werkzaam zijn in de bouw. Johan en Bianca zijn de 3e generatie bij aannemersbedrijf J&B Wouters in de regio Haarlemmermeer. In 2003 namen zij samen het bedrijf over van hun vader. Sindsdien hebben zij het ontwikkeld tot one-stop-shop. Ze regelen alles, van vergunning tot oplevering.

Johan houdt zich bezig met sales en marketing en Bianca zorgt voor de personele zaken en de financiën. Het is een familiebedrijf want ook de achterban, zoals hun partners staan achter hen. Hierdoor is het familiebedrijf van Wouters in Hoofddorp al decennialang succesvol, waarvan sommige werknemers zelfs al meerdere decennia hebben meegemaakt. Dát is de kracht van dit bedrijf.

Ton van Dam en haarden

Ton van Dam en J&B Wouters zijn twee familiebedrijven die diepgeworteld zijn in de Haarlemmermeer. Die beiden service hoog in het vaandel hebben. Ton van Dam heeft 35 jaar geleden, de overstap gemaakt van een stukadoorsbedrijf naar de verkoop van haarden en kachels. Hij is inmiddels een begrip geworden in de regio, mede vanwege zijn enorme expertise en specialisme in het installeren van haarden. Toen het pensioen in zicht begon te komen heeft hij zijn bedrijf verkocht aan Johan en Bianca, maar hij is hier nog steeds werkzaam. Met zijn kennis en jarenlange ervaring is hij op dit moment onmisbaar voor het bedrijf. Hij hoopt zijn expertise in de komende jaren veilig te stellen en over te dragen.
Net zoals Ton zijn Johan en Bianca ambitieus en vakbekwaam. Dat komt omdat ze dezelfde filosofie delen: service, service, service. De klant staat altijd op nummer één. Daarnaast komen we uit dezelfde regio en hebben we allebei een historie, waardoor de samenwerking soepel en met plezier verloopt.

Het familiebedrijf

De goede band die Johan en Bianca met elkaar hebben, zie je ook terug bij het personeel. Het is een echt familiebedrijf zoals je dat zou verwachten, waarbij eigenschappen als loyaliteit en vakmanschap bovenaan staan. Naast vakkundigheid staat het personeel (inclusief bijbehorende familie) centraal bij J&B Wouters. De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.

Indien nodig doen wij een beroep op een vaste pool aan collega specialisten om gezamenlijk een passend plan op te stellen voor de uit te voeren werkzaamheden. De werknemers zijn loyaal, werken hard en hebben service hoog in het vaandel staan. Er hangt een ongedwongen, nuchtere en gezellige sfeer waar geintjes over en weer gaan, maar er wordt ook hard gewerkt voor het beste eindresultaat. Samen zetten ze zich in voor hetgeen waar zij achter staan, namelijk het product, het team en de service.

Ben je op zoek naar een nieuwe haard met een gaaf ontwerp of zou je graag advies afgestemd op jouw woonwensen willen? Het team van J&B Wouters denkt graag met je mee, zodat jouw ideale haard binnenkort bij jou thuis staat te pronken.

Vragen? Of wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar!