Please activate some Widgets Or disable it from theme option

J&B Wouters als zakelijk partner

Haal optimaal rendement uit uw vastgoedobject(en). We denken graag met u mee over het verbouwen of onderhouden van (huur)woningen, winkels en bedrijfsruimten. Daarbij maken we altijd duidelijke afspraken over kosten en werkzaamheden.

Preventief / periodiek onderhoud

Onderhoud volgens vooraf bepaalde onderhoudsschema’s, om defecten te voorkomen of vroegtijdig in te kunnen grijpen.

Correctief / toestandsafhankelijk onderhoud

Op basis van een inspectie of meting met vooraf vastgestelde parameters voeren we controles en herstel uit (periodiek vervangen van onderdelen).

Storingsafhankelijk onderhoud

Is er sprake van een storing door defecte onderdelen? Dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt vervangen of gerepareerd.

Gebruiksafhankelijk onderhoud

Op basis van een bepaalde gebruiksinterval voeren we controles en herstel uit (periodiek vervangen van onderdelen).

Funderingsonderhoud en -herstel

In de grote steden kan door het zakkende waterpeil de fundering bloot komen te liggen, met houtrot als gevolg. J&B Wouters heeft een ruime bouwervaring in Amsterdam en Haarlem. Daardoor kennen we alle verschillende bouwconstructies en hebben we expertise om u te adviseren en het herstel te realiseren. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste epoxy technieken. Dat geeft niet alleen een betrouwbaar, maar ook een mooi resultaat.

JB-Wouters-one-stop-shop-nieuwbouw-verbouw-renovatie

Onderhoud = Ontzorgen

Wij werken volgens het one-stop-shop principe. Dat betekent dat we het hele verbouwingstraject van A tot Z regelen. Vanaf het ontwerp en de vergunning, tot en met de allerlaatste schroef. Lees meer…

Vragen?

Onze servicedesk zit voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via 023-5617972 of scroll meteen door naar het contactformulier onderaan deze pagina.

DIRECT EEN BERICHT STUREN