Please activate some Widgets Or disable it from theme option

ZO GOED ALS NIEUWBOUW

Een renovatie betekent problemen oplossen. Een bestaand gebouw herbergt altijd onvoorziene verrassingen. Onze ervaring zetten we in om deze verrassingen in een vroeg stadium te ontdekken en hiervoor passende oplossingen te vinden, zodat we zo snel mogelijk het beoogde resultaat realiseren.

Renoveren = ontzorgen. Wij werken volgens het ‘One-stop-shop’ principe. Wij kunnen helpen en adviseren bij het ontwerp, met de tekeningen, met het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot en uiteraard met de uitvoering.

De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.
Indien nodig doen wij een beroep op een vaste pool aan collega specialisten om gezamenlijk een passend plan op te stellen voor de uit te voeren werkzaamheden.

Vragen? Wij hebben een servicedesk ingericht voor het beantwoorden van al uw vragen. Door het samenspel van de servicedesk met de specialisten kunnen we nog beter inspelen op uw behoeften.

U wilt meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 023-5617972 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

NEEM CONTACT OP

    NieuwbouwRenovatieVerbouwOnderhoudFunderingsherstelBrandveiligheidHaarden & Kachels